WordPress Updates uitbesteden

Je hebt een blog, een zakelijke website of zelfs een webshop en je wilt geen omkijken meer hebben naar de updates. Soms twijfel je of je er wel goed aan doet om bepaalde plugins te updaten of niet en je laat het dan maar zitten.
Dit zorgt ervoor dat er lekken komen en dit wil je niet. Een plugin waar je over twijfelt en uitgeschakeld hebt kun je dan beter verwijderen i.p.v. te laten staan, maar soms zorgt een verwijdering van een plugin ook voor problemen.

Meestal is het bij twijfel niet doen en aangezien ik al 10 jaar ervaring heb met WordPress en verschillende plugins weet ik als geen ander hoe je het beste je WordPress website up-to-date kunt houden.
Uiteraard zal er ook in overleg advies gegeven worden, omdat soms plugins zelfs jaren niet meer geüpdatet worden en je website dan een te groot risico vormt voor hackers. Dit wil je te allen tijde voorkomen.

Verschil tussen een blog, kleine website of grote website
Het verschil tussen deze drie zit hem in het aantal pagina’s, berichten en ook plugins. Een blog kan klein en groot zijn. Heb je een blog met heel veel berichten, veel bezoekers en ook veel plugins? Dan val je in principe onder een grote website.
Verschil tussen een blog en een kleine website is er wel, een kleine website is vaak een zakelijke website zonder een blog of waarop weinig wordt geblogd en ongeveer 5 – 10 statische pagina’s bevat.

WordPress

Hoe vaak wordt er geüpdatet?
Eén keer per week wordt er een moment ingepland om onderhoud van jouw website te doen. Alvorens de update wordt er nog een extra back-up gemaakt, als deze op de server kan staan zal dit ook gebeuren, en dan worden de updates uitgevoerd.

Wat wordt er geüpdatet? 
WordPress zelf
De plugins die op dat moment een update moeten hebben
Thema als daar een nieuwe versie van is

WooCommerceHeb je een WooCommerce webshop?
Dan zal het bovenstaande doorlopen worden en uiteraard WooCommerce ook geüpdatet worden. Omdat WooCommerce soms een grote update heeft, waarbij het mis kan gaan als je het verkeerd doet, is het daarom ook belangrijk de juiste stappen te ondernemen. Voor vele klanten heb ik dan al WooCommerce geüpdatet terwijl zij een strippenkaart hadden. Juist omdat ik daar veel mee bezig was is dit idee dan ook ontstaan om aparte updates abonnement aan te bieden.

Betalen per kwartaal
Ik doe niet aan alles in één keer betalen per jaar, terwijl op de website staat dat het bedrag per maand is. En om het makkelijker te maken voor jou en voor mij heb ik besloten dat je betaald per kwartaal. Je bent dan zeker van 3 maanden updates die je uit handen geeft en hoeft niet elke maand een factuur te betalen. Wel geef ik aan wat het bedrag per maand is. 

Wil je toch per jaar betalen? Dan is dat zeker mogelijk en krijg je 5% korting op het totaalbedrag.

Ja, ik wil WordPress updates uitbesteden

Je hebt interesse om mij in te huren om jouw website of webshop te onderhouden en wil graag meer informatie of direct al een offerte ontvangen. Neem dan contact op en wie weet wat ik voor jou kan betekenen.