Per Uur

Je wil eenmalig een opdracht uit laten besteden, omdat je een kleine opdracht hebt. Bijvoorbeeld een SSL-certificaat laten installeren of je wilt support bij het updaten bij WordPress plugins of dat ik dat voor je doe en de instellingen direct goed doe. Alles is mogelijk, geef aan bij aanvraag dat je per uur wilt betalen.

€55 per uur

WordPress Update

Wil je geen omkijken meer hebben naar de updates van WordPress en/of WooCommerce? Dan kun je daarvoor ook bij mij terecht als je alleen dit wil en verder niets. Elke week zal jouw website of webshop geüpdatet worden en word er een back-up gemaakt.
Heb je een simpele website, maar toch gebruik je WooCommerce i.v.m. verkoop? Dat valt ook onder WooCommerce Webshop.

Blog / kleine website: €15 per maand
Grote website: €25 per maand
WooCommerce webshop: €35 per maand

WooCommerce webshop updates + 2 uur per maand hulp: €125 per maand.

Online 1-OP-1 Sessie

Tijd om alle puntjes op de i te zetten? Je wilt verder komen, maar niets uitbesteden omdat je het wil leren? Dan kun je 120 minuten met mij online sparren en mag je via Skype en eventueel met Teamviewer jouw vragen op mij loslaten.

Of kies voor een 4 uur sessie met mij privé, waarbij je het sparren misschien makkelijker vindt.

Online 1-op-1 Sessie: €150

Privé 1-op-1 Sessie: €375

Abonnement

Wil je dat ik elke maand voor je aan het werk ga en heb je spoedklussen? Waarbij wij allebei een zekerheid hebben en we ook samen kunnen sparren voor jouw onderneming? Dan past een abonnement het beste bij jou.

5 uur per maand: €200
10 uur per maand: €375
20 uur per maand: €700

Wil je een andere mogelijkheid qua uren of meer dan 20 uur per maand? Dan is de prijs op aanvraag. Een abonnement is per maand opzegbaar.

Strippenkaart

Heb je af en toe hulp nodig met je website of webshop? Het is goedkoper per uur en geeft voor ons allebei een zekerheid.

5 uur strippenkaart: €225
10 uur strippenkaart: €425
15 uur strippenkaart: €600
20 uur strippenkaart: €750

Strippenkaart is 24 maanden geldig – geen restitutie mogelijk.

Ja, ik wil jou als mijn virtueel assistente!

Je hebt interesse om mij in te huren als virtueel assistente (VA) en wil graag meer informatie of direct al een offerte ontvangen. Neem dan contact op en wie weet wat ik voor jou kan betekenen.

De bedragen die genoemd zijn op deze pagina zijn exclusief 21% btw.
Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.