WordPress website / WooCommerse shop verhuizen

Je hebt een blog, een zakelijke website of zelfs een webshop en die wil je verhuizen. Of je twijfelt misschien of je wel moet verhuizen of niet? Vraag om advies.

Dit is voor mij geen enkel probleem om te doen. Wel verhuis ik alleen WordPress websites en WooCommerce webshops. Juist, omdat ik hier meeste ervaring in heb en daardoor sneller kan werken en de prijs kan drukken. Uiteraard biedt een hosting ook vaak gratis verhuisservice aan, maar dan moet je wel alles nakijken en moet het domein nog gekoppeld worden. Sommige hebben een goede handleiding, andere iets minder goed en is het heel lastig. Met al zeker 15 jaar ervaring in DirectAdmin en 7 jaar in Cpanel, weet ik hoe het moet en kan ik de server ook goed voor je instellen voor jouw website gaat verhuizen.

Ik kan dus dit werk, waarover je twijfelt of je het zelf wilt doen of de hosting uit handen nemen. Een volledige verhuizing of een deelverhuizing.

Bij een deelverhuizing kan het zijn dat er meer tijd tussen zit dan de bedoeling is geweest. Bijvoorbeeld jouw webshop is verhuisd en 24-48 uur later, omdat het eventueel zelf niet lukt, schakel je mij in. Dan kan het wel zijn dat er tussendoor bestellingen zijn geplaatst, deze moeten natuurlijk ook over naar de nieuwe server. Dit wordt dan ook gedaan en zit bij de prijs in begrepen.

GRATIS Advies over verhuizen

Wil je advies over welke hosting goed is of dat je beter kunt blijven en misschien eventueel pakket verhogen? Dit advies krijg je van mij GRATIS!
Je krijgt een vragenlijst toegestuurd die je in mag vullen zodat ik je nog beter van dienst kan zijn. Dit is alleen bij aanvragen per e-mail / messenger.
Bij telefonisch advies komen de vragen en antwoorden dan vanzelf.

Volledige verhuizing

Jouw WordPress website / WooCommerce shop verhuizing volledig uit handen geven. Enige wat je zelf moet doen is nieuwe hosting regelen, daarna doe ik de rest.

 • Server optimaliseren
 • PHP-versie juist zetten
 • Back-up maken
 • Site migreren
 • Domein verhuizen
 • SSL instellen
 • Website controleren en 1 uur nazorg.

120

Deelverhuizing

Jouw WordPress website / WooCommerce shop is al verhuisd door de hosting, maar domein moet nog gekoppeld worden en andere puntjes moeten nog op de i gezet worden.

 • Domein verhuizen
 • SSL instellen
 • Server optimaliseren
 • PHP-versie juist zetten
 • Website controleren en 30 min nazorg.

75

Ja, ik wil mijn WordPress website verhuizen!

Je hebt interesse om mij in te huren om jouw website of webshop te verhuizen en wil graag meer informatie of direct al een offerte ontvangen. Neem dan contact op en wie weet wat ik voor jou kan betekenen.